Associated Partner til Ensure i Aarhus

Arbejder du selvstændigt, målrettet og med høj intensitet, kan du være den næste Associated Partner i Ensure. Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse, der yder uvildig rådgivning om forsikring og pension til virksomheder. Vi ønsker nu at udvide med en eller flere Partnere i Jylland indenfor skadesforsikring.

Dit primære arbejdsområde vil være at opbygge egen portefølje
. Som Associated Partner indgår du i et veletableret team af partnerkollegaer samt dygtige forsikringsmæglere, Client Managers og backoffice.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Du får frie hænder til at opbygge og udvikle din egen kundeportefølje af mellemstore og større erhvervs- & industrivirksomheder
  • Servicere egen portefølje med årsmøder, udbud, leverandørskifte og uvildig rådgivning m.m.
  • Deltage i videndeling sammen med relevante kollegaer for kompetenceudvikling
  • Deltage som en aktiv del af Ensure

Din profil:

Du har mindst fem års erfaring med erhvervs- og industriforsikringer. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet som erhvervsassurandør, storkundebetjener eller forsikringsmægler.

Du er en person med høje kvalitetskrav for, hvad god og uvildig rådgivning er. Du er faglig stærk (min niv. 4 fra FOAK) og elsker at begå dig ude hos kunder og i sociale sammenhænge. Du er effektiv og meget struktureret i tilgangen til dine opgaver og har en høj datadiciplin. Du har en god evne til at forstå den person, du står overfor, og til at gøre et til tider kompliceret emne nærværende og forståeligt.

Du er proaktiv, udadvendt og en seriøs rådgiver. Du kan godt lide at dele gode kundeoplevelser med dine kollegaer i teamet og resten af organisationen, men kan også lide at arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

Ensure tilbyder et af branchens bedste koncepter for forsikringsmæglere. En høj grad af frihed i det daglige arbejde, hvor du bliver herre over dine egne økonomiske resultater, understøttet af en grundig træning og sparring med erfarne kollegaer.

Vi er en dynamisk virksomhed med et godt spænd aldersmæssigt, og vi arbejder i et miljø, hvor der altid lyttes til gode forslag. Beslutningsprocesserne er korte, og udviklingsmulighederne store. Partnerteamet har mange års erfaring med rådgivning og servicering af virksomheder.

Vi er meget drevet af vores fire kundeløfter:

  • Vi er din uvildige rådgiver, og vi er 100% uafhængige af leverandørens interesser
  • Vi tager pulsen på et forsikrings- og pensionsmarked, der flytter sig hele tiden – og vi overvåger konstant dine aftaler og muligheder
  • Vi sætter en ære i at finde markedets bedste løsning til dig
  • Vi er kompromisløse i vores indstilling til service

Vores virksomhed er i vækst, og Ensure er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser, og vi har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne.

Arbejdsstedet er fra hjemmekontor samt fra vores kontor i Aarhus.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning:

Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål om jobbet. Du kan ringe til Managing Partner, Eva Madsen på mobil 2372 2441. Din ansøgning og dit CV bedes sendt til Eva på: evm@ensure.dk.

Kort om Ensure

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. Vi er 90 medarbejdere og partnere, der arbejder i hele landet og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer.

Ensures mål er at hjælpe mindre, mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark, med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikrings- og pensionsdækning overalt i verden.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464