Associated Partner til Ensure Pension i Aarhus

Arbejder du selvstændigt, målrettet og med høj intensitet, kan du være den næste Associeret Partner i Ensure Pension.

Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse, der yder uvildig rådgivning om forsikring og pension til virksomheder. Vi ønsker nu at udvide med en eller flere Partnere vest for Storebælt.

Dit primære arbejdsområde vil være at opbygge egen portefølje af firmapensioner eller selvstændige erhvervsdrivende (enkelt policer).

Som Associeret Partner indgår du i et veletableret team af partnerkollegaer samt dygtige pensionsrådgivere, kundechefer og backoffice.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Sælge firmapensionsaftaler, og/eller selvstændige policer til erhvervsdrivende.
  • Servicere egen portefølje med årsmøder, leverandørskifte, rådgivningskampagner m.m.
  • Deltage i interne planlægningsmøder sammen med relevante kollegaer.
  • Deltage som en aktiv del af Ensure Pension.

Din profil:

Du har mindst fem års erfaring med firmapensionsmarkedet. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet som eller hos en pensionsmægler. Du er en person med høje kvalitetskrav for, hvad god og uvildig rådgivning er. Du er faglig stærk (min niv. 4 fra FOAK) og elsker at begå dig ude hos kunder og i sociale sammenhænge. Du er effektiv og meget struktureret i tilgangen til dine opgaver og har en høj datadiciplin. Du har en god evne til at forstå den person, du står overfor, og til at gøre et til tider kompliceret emne nærværende og forståeligt.

Du er proaktiv, udadvendt og en seriøs sælger. Du kan godt lide at dele gode kundeoplevelser med dine kollegaer i teamet og resten af organisationen, men kan også lide at arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

Ensure tilbyder branchens bedste vilkår for pensionsmæglere. Ensure sørger for grundig træning og oplæring i systemer, herunder sambesøg. Vi har velintegrede IT-systemer, og et state of the art-salgsværktøj. Vi er en ung og dynamisk virksomhed, hvor der altid lyttes til gode forslag, og beslutningsprocesserne er meget korte. Partnerteamet har mange års erfaring med salg og servicering af både mindre og større firmapensionskunder. Vi er meget drevet af vores fire kundeløfter:

  • Vi er din uvildige rådgiver, og vi er 100% uafhængige af leverandørens interesser.
  • Vi tager pulsen på et forsikrings- og pensionsmarked, der flytter sig hele tiden – og vi overvåger konstant dine aftaler og muligheder.
  • Vi sætter en ære i at finde markedets bedste løsning til dig.
  • Vi er kompromisløse i vores indstilling til service.

Vores virksomhed er ung og i vækst. Ensure Pension er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser, og vi har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er fra hjemmekontor samt vores kontorer fordelt over hele landet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål om jobbet. Du kan ringe til Managing Partner, Martin Augustinus Lauridsen på mobil 24 24 24 40. Din ansøgning og dit CV bedes sendt til Martin på: mal@ensure.dk.

Kort om Ensure

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. Vi er 90 medarbejdere og partnere, der arbejder i hele landet og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer.

Ensures mål er at hjælpe mindre, mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark, med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikrings- og pensionsdækning overalt i verden.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464