UDLØBET: Client Manager til Ensure Pension i Lyngby

Arbejder du engageret og med høj kvalitet i fokus, og har du lyst til at være en del af Ensure Pension?

Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse, der yder uvildig rådgivning om forsikring og pension til virksomheder. Vi ønsker nu at udvide med en Client Manager til vores kontor i Kgs. Lyngby.

Dine arbejdsopgaver vil være

Vi søger en kollega, der kan:

  • Servicere og udvikle en kundeportefølje på mindre og mellemstore virksomheder
  • Arbejde med dag-til-dag servicering af virksomhedens pensionsansvarlige og beslutningstagere
  • Håndtere implementeringsprocessen for nye kunder sammen med den partneransvarlige
  • Arbejde med et team af pensionsrådgivere og koordinatorer omkring serviceringen af virksomhedens medarbejdere
  • Rådgive på egen portefølje

Vi tilbyder

I Ensure passer vi godt på vores kunder. Vores kunder er vores største ambassadører. Vi arbejder med kundetilfredshed og fremadrettet læring til glæde for nuværende og nye kunder.

I 2021 vil vores fokus blandt andet være på fælles kundehåndtering i verdensklasse. Teamet skal leve som uddannelse for hele administrations – og kundeteamet i Ensure.

Vores kundekoncept er strategisk samarbejde vedrørende forsikringsforhold, sundhed og pension. Vores vision er at levere kompetent uvildig rådgivning til glæde for vores kunder.

Som medarbejder hos Ensure er du med i et fællesskab, hvor alle byder ind med nytænkning og gode løsninger, til glæde for vores kunder, og som i sidste ende også er det, der giver en god og sjov arbejdsdag for os alle.

Hos Ensure har vi altid fokuseret på, at den personlige rådgivning gør en stor forskel for den enkelte pensionsopsparer, uanset om det er virtuelt eller face-to- face. Vi tror ikke, at digitale løsninger kan stå alene, når det gælder om at rådgive om forsikring og pension.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores værktøjer, så vi kan bevæge os i en digital verden, og vi oplever, at dialog, nærvær og opfølgning er essentiel.

Vores virksomhed er ung og i vækst. Ensure Pension er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser, og vi har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er vores hovedkontor i Kgs. Lyngby.

Ansøgning

Du ansøger via Speedrecruiters hjemmeside her >

Du behøver ikke at skrive nogen motiveret ansøgning. Du skal blot afsætte ca. 15 minutter af din tid til at besvare spørgeskemaet og uploade dit CV, og så er du er godt på vej til at få en ny spændende karriere! Det er hurtigt og nemt. Når du er inde på hjemmesiden, skal du bare klikke på “Start”.

Ansøgningerne bliver selvfølgelig behandlet fortroligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464