UDLØBET: Pensionsrådgiver til Ensure i Aarhus

Arbejder du engageret og med høj kvalitet i fokus, og har du lyst til at være en del af Ensure Pension?

Ensure er blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse, der yder uvildig rådgivning om forsikring og pension til virksomheder. Vi ønsker nu at udvide med en Pensionsrådgiver til vores kunder vest for Storebælt.

Dit primære arbejdsområde vil være at yde kompetent uvildig rådgivning til vores nye og bestående kunder. Som pensionsrådgiver i Ensure Pension indgår du i et veletableret team af rådgivere, kundechefer og backoffice.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Afholde planlagte rådgivninger på nye og bestående kunder.
  • Deltage i informationsmøder hos kunden efter behov.
  • Deltage i interne planlægningsmøder sammen med relevante kollegaer.
  • Deltage som en aktiv del af Ensure Pension.

Din profil

Du er en person med høje kvalitetskrav for, hvad god rådgivning er. Du er faglig stærk og kan begå dig godt ude hos kunder og i sociale sammenhænge. Du er effektiv og meget struktureret i tilgangen til dine opgaver. Du har en god evne til at forstå den person, du rådgiver, og til at gøre et til tider kompliceret emne nærværende og forståeligt.

Du er proaktiv, udadvendt og en seriøs rådgiver. Du kan godt lide at dele gode kundeoplevelser med dine kollegaer i teamet og resten af organisationen, men kan også lide at arbejde selvstændigt.

Du skal have erfaring med pensionsrådgivning, gerne virtuelle og møder on-site hos virksomheden. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra mæglerbranchen og/eller har arbejdet i et pensionsselskab som specialist.

Vi tilbyder

Hos Ensure har vi altid fokuseret på, at den personlige rådgivning gør en stor forskel for den enkelte pensionsopsparer. Vi tror ikke, at digitale løsninger kan stå alene, når det gælder om at rådgive om forsikring – og pension. Det vigtigste er, at vi bringer pensionsrådgivning i øjenhøjde for hvert enkelt individ.

Personlig rådgivning kan foregå, der hvor medarbejderen er ansat, eller det kan være virtuelle møder.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores værktøjer, så vi kan bevæge os i en digital verden, men vi oplever, at den menneskelige kontakt og opfølgning er essentiel.

Vores virksomhed er ung og i vækst. Ensure Pension er præget af god energi og højt engagement. Vi deler vores succeser, og vi har en positiv omgangstone; Vi er alle en del af de resultater, vi skaber for kunderne.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er fra hjemmekontor samt vores kontorer fordelt over hele landet.

Tiltrædelse senest pr. 1. november 2020.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål om jobbet. Du kan ringe til Administrationschef, Gitte Hugreffe Ankersen på mobil 27 82 10 45 eller Kundechef i Aarhus, Maria Bording på mobil 51 95 01 07.
Din ansøgning og dit CV bedes sendt til Gitte på: gan@ensure.dk. Vi gennemfører samtaler i august og september måned.

Ansøgningsfrist: Den 20. august 2020.

Kort om Ensure

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmæglerhuse. Vi er 87 medarbejdere og partnere, der arbejder i hele landet og hjælper danske virksomheder med håndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer.

Ensures mål er at hjælpe mindre, mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark, med uvildig og personlig rådgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dækninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mæglernetværk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med forsikrings- og pensionsdækning overalt i verden.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464