Udadvendt Client Coordinator søges til Ensure Pensionsmæglere i Kongens Lyngby

Er du engageret og kvalitetsbevidst, og kan du se dig selv som en del af teamet i landets største danskejede og uvildige mæglerhus? Ensure ekspanderer, og vi søger derfor en teamorienteret og energisk Client Coordinator til at servicere vores kunder og kolleger.

Dine opgaver:

– Administration og servicering af kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

– Daglig kontakt med kunder via telefon og e-mail.

– Booking af rådgivningsmøder.

– Andre forskelligartede opgaver relateret til virksomhedens drift.

Om dig og din profil:

– Du er måske nyuddannet finanselev, koordinator i et mæglerselskab eller ansat i et pensionsselskab.

– Du har høje personlige kvalitetskrav til service og er dygtig til at håndtere kunder.

– Du arbejder effektivt og struktureret, med et godt overblik og evne til at håndtere forskelligartede opgaver.

– Du udtrykker dig med omtanke for den enkelte kunde.

Det vi tilbyder:

– En fuldtidsstilling på vores kontor på Haldor Topsøes Alle i Kongens Lyngby (ca. 5 min. gang fra Ravnholm Station eller 30 min med tog fra Nørreport Station).

– Et fællesskab i en virksomhed i vækst, hvor dit bidrag vil være en betydelig faktor i vores løbende udvikling.

– Et dynamisk arbejdsmiljø i en ung virksomhed med god energi og højt engagement – vi deler vores succeser og har en positiv omgangstone.

– Et team bestående af medarbejdere i alle aldersklasser og med forskellige profiler, hvilket skaber en hverdag med masser af liv og godt humør.

– En virksomhed der fokuserer på personlig rådgivning, både virtuelt og face-to-face. Vi arbejder konstant på at forbedre vores værktøjer, og vi fokuserer samtidig på, at menneskelig kontakt og personlig servicering er essentiel for at kunne levere markedets bedste ydelser.

Ansøgning:

Send din ansøgning til Carina Nymann Petersen på cnp@ensurepension.dk. Har du spørgsmål vedrørende jobbet, kan du ringe til Carina på tlf. 2984 0875. Vi sigter efter en ansættelse 1. september, og vi afholder samtaler løbende. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Ensure:

Ensure er Danmarks største danskejede og uvildige mæglerhus. Vores vision er at sikre, at alle virksomheder kan operere sikkert og konkurrencedygtigt i en verden i konstant forandring. Vi tilbyder uvildig og ekspertbaseret rådgivning inden for forsikring, pensions- og sundhedsrådgivning med fokus på kundernes behov, uanset kompleksitetsniveau. Vi er en aktiv del af Worldwide Broker Network, det højest rangerede internationale netværk for uafhængige forsikrings- og pensionsmæglere.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464