Ensure har vokseværk

Hos Ensure har vi en vigtig og spændende nyhed på dagsordenen: Fra 1. juli 2014 vokser Ensure sig både større, stærkere – og geografisk bredere.

Vi har længe holdt øje med nye tendenser på markedet og har derfor dannet os et klart billede af, hvad der skal til for at kunne yde vores kunder en endnu bedre service nu – og i fremtiden. Nøgleordet er, at vi skal være forandringsparate. Og vi nøjes ikke med at tale om det. Vi handler, så vi også fremover kan give vores kunder den bedste og mest ambitiøse service.

Hvad kommer der til at ske?

Derfor har vi truffet den strategiske og velovervejede beslutning, at Ensure vil kunne løfte vores kunder og selskabet til et nyt niveau, når vi står tæt sammen med en anden vigtig spiller på markedet. Beslutningen er nøje overvejet og helt i tråd med, hvordan markedet udvikler sig for tiden: At kompetencer samles og sættes optimalt i spil for at skabe den bedst mulige synergi. Derfor er vi glade for at kunne meddele jer, at Ensure går sammen med HMA-Pensionsmægler A/S under ét fælles navn og brand: Ensure. Begge parter har været helt enige om vigtigheden af at flette kompetencer med andre for at ekspandere og løfte større opgaver – i fællesskab. Visionen er, at vi under navnet Ensure vil kunne varetage vores kunders behov bedst muligt nationalt og samtidigt tage et stærkt internationalt afsæt. Vores kunders interesser og udfordringer vil som altid være i gode hænder – nu er der blot stærkere hænder, der tilsammen kan løfte en større vægt og nå bredere ud.

Hvad betyder sammenlægningen for mig som kunde?

Fremover vil Ensure og HMA-Pensionsmægler A/S altså smelte sammen til ét brand under det fælles navn Ensure, og vi bliver hermed blandt de største mæglerhuse i Danmark – og faktisk det største danskejede mæglerhus i landet. Det betyder rent praktisk, at Ensure får 20 nye kollegaer fordelt over hele landet, og det giver os en vigtig markedsposition og en tydeligere og stærkere profilering, at vi får flere dedikerede medarbejdere. Som kunde vil du opleve at få den samme høje service, du er vant til, og du skal stadig tale med de samme velkendte rådgivere. Det ændres der ikke på. Aarhus bliver hovedkontor for skadesforsikringer, mens pensions- og sundhedsaktiviteterne fremover vil blive taget hånd om i vores afdeling i Odense.

Det nye og stærkere Ensure: En stor og vigtig spiller på markedet

Fusioneringen med vores nye, dygtige og kompetente kollegaer fra HMA-Pensionsmægler A/S betyder, at vi som én stærk fælles profil kan nå bredere ud og binde vores rådgivning i de forskellige landsdele tættere sammen. Derfor åbner vi også snart kontor på Sjælland. Desuden bidrager fusionen med den klare økonomiske fordel, at Ensure bliver en meget synlig spiller med endnu større gennemslagskraft, og vi opnår hermed nogle langt bedre betingelser for at tilgodese vores kunders præmier og vilkår. Vi får både sat flere faglige kompetencer optimalt i spil, og vi får nu også flere midler – og dermed også en større forhandlingsevne til stor gavn for vores kunder.

Vi glæder os til at præsentere vores kunder for et større og nu endnu stærkere Ensure og vil samtidigt gerne benytte lejligheden til at ønske dig en god sommer.

Venlig hilsen
Ensure

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464