”Ingen kunder ringer for sjov” – Jørgen Thychosen fejrer rund fødselsdag og jubilæum

Tillykke til Jørgen Thychosen med de 60 år og 10-års jubilæum i Ensure

Jørgen Thychosen fra Vejle ved godt, hvad hans kunder har brug for. I 36 år har han beskæftiget sig med forsikring, og de sidste 10 hos Ensure.

”Ensure var svaret på alt det, jeg savnede fra gamle dage. Jeg var rigtig glad for at være hos Tryg i mange år. Men forsikringsbranchen ændrede sig grundlæggende, og det samme gjorde Tryg,” fortæller Jørgen og understreger, at han ikke ville være tiden foruden.

”Jeg lærte jo rigtig meget hos Tryg, og vi havde det sjovt. Men strukturerne ændrede sig, der kom flere ledelseslag, og funktioner blev splittet ud imellem flere mennesker. En dag blev vores direkte telefonnumre fjernet. Så vidste jeg godt, at det var nye tider. Og det var jo svært, for mine kunder ønskede stadig en personlig kontakt,” fortæller Jørgen.

”Jeg kunne også se, at erhvervsmarkedet var i opbrud. Efterspørgslen steg på forsikringskyndige, som var fri af selskabernes interesse. Så dagen kom, hvor jeg var klar til at gøre noget andet. Og valget faldt på Ensure. De reagerede hurtigt og meget hjerteligt på min henvendelse.”

”Kort tid efter blev jeg partner, og jeg har ikke fortrudt det én eneste gang. Jeg har mine personlige kunder, som jeg følger én til én. Når de ringer, så er det, fordi de virkelig har brug for min hjælp, og så er jeg selvfølgelig på pletten. Ikke noget med syv dages svartid og anonyme mails,” fortæller Jørgen, som har mange kunder, der går helt tilbage til 90’erne – ”jo, jeg har nok gjort noget rigtigt for dem hen ad vejen,” smiler Jørgen.

Ensure er et af de største danskejede mæglerselskaber, og fællesskabet på tværs af organisationen giver Jørgen nogle uvurderlige værktøjer: ”Her er så mange dygtige folk og eksperter, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden med at få lavet de perfekte løsninger til vores kunder.”

”Nu har jeg lige haft 10-års jubilæum hos Ensure, og for ikke længe siden startede min søn Oliver også hos Ensure. Først var han trainee, og nu er client coordinator og i fuld gang på Forsikringsakademiet. Vi kører sammen ud til kunder, så tit vi kan, så han er både under uddannelse hos Ensure og lidt i mesterlære hos mig,” griner Jørgen. ”Og taler vi ikke forsikring, ja, så handler det om fodbold.” Oliver Thychosen var tidligere professionel fodboldspiller bl.a. i Vejle Boldklub, og i det hele taget er familien Thychosen svær at overse i Vejle Boldklubs historie. Men det er en helt anden historie.

Jørgen Thychosens jubilæum og runde fødselsdag er allerede afholdt, og han takker alle for den store opmærksomhed, der blev vist ham på dagen.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464