Ensure er kommet på trøjerne i Lyngby Boldklub

Gode relationer opbygges skridt for skridt, og Ensure og Lyngby Boldklub rundede for ganske nylig en milepæl sammen: det eftertragtede trøjesponsorat.

Ensure har dermed endnu en gang forøget sit engagement med Lyngby Boldklub, og debuten i de opdaterede spillertrøjer blev fejret på grønsværen med tre flotte mål og tre point i kampen mod Esbjerg for en uge siden.

”Vi håber, det skinner igennem, hvor glade vi er for vores engagement med Lyngby Boldklub,” forklarer Partner Peter Grejbe Buhl og CEO Jacob Ellenhard fra Ensure. ”Vi værdsætter alle elementerne i samarbejdet med klu­­­­­­­­­­bben – vi elsker fodbolden, netværket og hele det dygtige team i Lyngby, hvor vi også selv hører hjemme med vores virksomhedsdomicil i Øst. 

Og nu er Ensure kommet på spillernes ærmer i tilgift til den meget fornemme plads på cheftræner Freyr Alexanderssons ryg. 

”Når man lever af at rådgive og mægle om forsikringer og pension, er troværdighed en afgørende faktor. Og netop gennem et mangeårigt samarbejde i Lyngby Boldklubs Partnersamarbejde har vi knyttet mange vigtige erhvervsrelationer. Et betydeligt antal virksomheder har over årene valgt Ensure som samarbejdspartner, og det er vi naturligvis meget taknemmelige for.” 

”Netop derfor syntes vi, at tiden nu var helt rigtig til at give endnu mere retur til klubben ved hjælp af vores forstærkede sponsorat på spillertrøjerne,” fortæller Jacob Ellenhard. 

Ensure ser frem til et fortsat stærkt samarbejde med Lyngby Boldklub med høje fælles ambitioner og en sæsonstart i topform. Næste gang, spillertrøjerne skal på græs, er lørdag d. 2. april, hvor Lyngby BK spiller mod Nykøbing FC. Kampen foregår på Lyngby Stadion.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464