Historien

Vores rødder går tilbage til 1999, hvor fire partnere dengang grundlagde virksomheden efter en sammenlægning mellem et pensionsmæglerselskab og en forsikringsmægler fra Aalborg.

Gennem årene udviklede virksomheden sig, og i forbindelse med et management buyout den 1. februar 2009, kom Eva Madsen og Mogens Rohde til at stå i spidsen for det daværende firma i Jylland, sammen med en tredje partner.

På det tidspunkt var virksomheden en del af Dahlberg-gruppen, men den 1. maj 2013 gik vi ud af det forhenværende samarbejde og skiftede navn til Ensure. Afdelingen kom derefter på en vækstrejse, som resulterede i et behov for geografisk udvidelse.

I jagten efter et par stærke partnere, der kunne fundere og drive organisationen fremad i hovedstadsområdet, dukkede Jacob Ellenhard og Birger Nygaard op i horisonten. Således blev Ensure Forsikring i Øst født den 1. oktober 2015 med partnerne Jacob og Birger bag roret.

De grundlæggende værdier

Da Ensure Forsikringsmæglere blev grundlagt, var det de store, udenlandskejede mæglerhuse, der sad solidt på markedet. Vores niche og ønskede markedsposition var at være dem, som havde tid til kunderne, og som gik udenom præfabrikerede pakkeløsninger.

På trods af at vi mærkede finanskrisens ruske i os, blev vi stædigt ved med at sidde på vores værdier:

  • Der skulle være tid til vores kunder.
  • Kunderne skulle serviceres enkeltvis, og ikke i store grupper.
  • Hver kunde skulle have sin egen rådgiver tilknyttet.

Den dag i dag kan vi mærke på vores kunder, at det stadigvæk er de værdier, der betyder mest. Strategien, vi holdt fast på både under og efter finanskrisen, sikrede os, at vi beholdt vores kunder – og nye er kommet til sidenhen.

Vores mission

For os i Ensure handler det ikke blot om placering af kundernes forsikringer og mulige besparelser – det handler om rådgivning. Vi assisterer og sparrer med vores kunder om kontrakter, risikostrategi, valg af forsikringer mm.

Selvfølgelig ønsker vores kunder en reduktion af omkostninger på deres forsikringer, men som et ordsprog siger: Ærgrelsen over dårlig kvalitet huskes længe efter, at glæden over den lave pris er glemt.

Således er kundernes behov for at have en yderst kompetent rådgiver ved deres side langt større end prisbesparelsen.

Siden begyndelsen har vi beskæftiget os med international forsikring og har været en del af WBN, hvilket har været en stor prioritet for os. På den måde sikrer vi, at vores kunder kan få den samme høje service af kompetente medarbejdere på tværs af landegrænser.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464