Ensure Forsikring blev etableret d. 1. oktober 2015 med partnerne, Jacob Ellenhard og Birger Nygaard bag roret.

Da Ensure Forsikringsmæglere blev grundlagt, var det de store, udenlandskejede mæglerhuse, der sad solidt på markedet. Vores niche og ønskede markedsposition var at være dem, som havde tid til kunderne, og som gik udenom præfabrikerede pakkeløsninger.

Siden begyndelsen har vi beskæftiget os med international forsikring og har været en del af WBN, hvilket har været en stor prioritet for os.


Ensure Pensionsmæglere

Historien om Ensure Pensionsmæglere går tilbage til efteråret 2014. Det startede med en ambition om at skabe noget stort og en mission om at udfordre status quo i pensionsmæglerbranchen.

Derfor gik de tidligere kollegaer Lars Sørensen, Martin Lauridsen og Lasse Siggaard sammen og lagde de første byggesten til at gøre en mærkbar forskel i pensions- og forsikringsmæglerbranchen.

Det blev en succesfuld opstart, hvor en lang række samarbejder blev etableret med kunder, – og kunder som stadig er hos Ensure Pensionsmæglere den dag i dag. Den 1. juli 2017 blev virksomheden en del af det samlede Ensure International Insurance & Pension Broker som det kendes i dag.

Vi grundlagde vores virksomhed med værdierne faglighed, ordentlighed, grundighed og troværdighed, og det er de samme værdier, som vores kunder kender os for i dag.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464