Ensure Forsikringsmæglere

Vores rødder går tilbage til 1999. Gennem årene udviklede virksomheden sig, og i forbindelse med et management buyout den 1. februar 2009, kom Eva Madsen og Mogens Rohde til at stå i spidsen for det daværende firma i Jylland, sammen med en tredje partner.

På det tidspunkt var virksomheden en del af Dahlberg-gruppen, men den 1. maj 2013 gik vi ud af det forhenværende samarbejde og skiftede navn til Ensure. Afdelingen kom derefter på en vækstrejse, som resulterede i et behov for geografisk udvidelse.

I jagten efter et par stærke partnere, der kunne fundere og drive organisationen fremad i hovedstadsområdet, dukkede Jacob Ellenhard og Birger Nygaard op i horisonten.

Således blev Ensure Forsikring etableret i Øst d. 1. oktober 2015 med partnerne, Jacob og Birger bag roret.


Ensure Pensionsmæglere

Historien om Ensure Pensionsmæglere går tilbage til efteråret 2014. Det startede med en drøm om at stå på egne ben og en mission om at udfordre status quo i pensionsmæglerbranchen.

Derfor gik de tidligere kollegaer Lars Sørensen, Martin Lauridsen og en tredje partner sammen med forsikringsmægler Lasse Siggaard og skabte BEDSTpension Consulting ud fra et fælles ønske om at gøre en større forskel i pensions- og forsikringsmæglerbranchen.

Det blev en succesfuld opstart, hvor en lang række samarbejder blev etableret med kunder, som stadig er hos os den dag i dag. Den 1. juli 2017 blev virksomheden en del af Ensure, der ønskede at udvide forretningen til igen at kunne servicere deres kunder på pensionsområdet.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464