Historien

Fire partnere

Historien om Ensure Pensionsmæglere går tilbage til efteråret 2014. Det startede med en drøm om at stå på egne ben og en mission om at udfordre status quo i pensions- og forsikringsmæglerbranchen.

Efter mange år i forsikringsbranchen havde de tidligere kollegaer Lars Sørensen, Martin Lauridsen og en tredje partner et ønske om at starte deres eget pensionsmæglerhus. Lasse Siggaard, der var forsikringsmægler i forvejen, kom med i processen og BEDSTpension Consulting blev stiftet.

De første måneder gik med at tale med pensionsselskaberne og få etableret de samarbejder, der stadig eksisterer den dag i dag. Der blev ringet til kunder og sat møder i kalenderen, og ret hurtigt blev de første samarbejdsaftaler skrevet under.

Et nyt samarbejde

I 2016 flyttede virksomheden fra Hillerød til Herlev, og året efter blev BEDSTpension kontaktet af Ensure. Ensure ønskede at finde en samarbejdspartner, så selskabet både kunne servicere pension og forsikring. På den måde blev kontakten skabt, og den 1. juli 2017 blev BEDSTpension Consulting til Ensure Pensionsmæglere.

I 2019 flyttede både Ensure Pensionsmæglere og Ensure Forsikringsmæglere Øst til Kongens Lyngby på samme adresse.

De grundlæggende værdier

I pensions- og forsikringsmæglerbranchen oplevede vi ofte en stor passivitet over for kunder. Det var som om, der herskede en grundlæggende følelse af ikke at måtte ”forstyrre” kunderne. Den holdning var vi ikke enige i.

Noget af det, vi ønskede at skabe med Ensure Pensionsmæglere, var netop en tæt opfølgning og dialog til kunderne samt bedre rådgivning helt ned på medarbejderniveau. Vi ønskede at give virksomheder samt virksomhedernes medarbejdere en nærværende og konkret oplevelse af deres pensionsordning.

Således gør Ensure Pensionsmæglere noget helt eksemplarisk for branchen og vores kunder. Vi er ikke bare ude efter at finde billige forsikringer – vi ønsker at være kundernes værdiskabende sparringspartner.

Vores mission

Fra starten var vores mission at gå væk fra standardpræsentationer og hen mod målrettede løsninger, der er tilpasset den enkelte virksomhed og medarbejdernes behov.

Foruden fokus på rådgivning og god kundeservice, ville vi i Ensure Pensionsmæglere gerne være foregangsmennesker i branchen på, hvordan man arbejder med data. Det betyder i dag, at vi gennem meget konkrete analyser kan identificere, hvad der skal ske på rådgivningssiden over for kunden. Dette er meget anderledes end, hvad vi ser i markedet.

Vi stræber efter at være proaktive og nytænkende. Aspekter, som eksisterende leverandører aldrig ville overveje som et parameter, tænker vi ind i risikovurderinger og -analyser. Vi er nemlig specialister i det, vi gør. Vi har erfaringen, er meget drevne af processer, og vi ved, hvad man skal navigere efter hos samtlige selskaber på markedet.

Det er den specialistviden, vi bringer til bordet – som en gensidig værdiskabende parameter for både pensionsselskab, kunde og mægler.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464