Fra Trainee til Account Executive

Vi ønsker Camilla Lykke Christensen et stort tillykke med udnævnelsen til Account Executive, som trådte i kraft d. 1. november.
 
Camilla er oprindeligt uddannet bogholder og finansøkonom. Undervejs i studierne fik Camilla anbefalet Ensure af en god veninde, og hun blev fra start fanget af det dengang unge og entreprenante miljø:

“Vi fløj næsten, mens vi byggede flyet,” fortæller Camilla, som var meget glad for sit nye traineejob – også selvom hun på det tidspunkt troede, at hun skulle være ejendomsmægler.
 
”Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde sagt farvel til 18 år med dressurridning på højt niveau, og selvom jeg var i fuld gang med mit studie på Copenhagen Business Academy, så manglede jeg et sted at gøre af mine ambitioner.”

Store ambitioner og mulighed for udvikling var der masser af hos Ensure: ”Der florerede en helt speciel ånd på kontorerne, som nok bedst kan kaldes passion,” forklarer Camilla. “Alle, jeg mødte, var utroligt målrettede, strukturerede og ambitiøse, og jeg kunne mærke, at her var virkelig noget, der optog mig.”
 
”Det var heldigvis gensidigt, for Birger Nygaard (Managing Partner i Ensure Forsikring Øst) foreslog mig, om ikke det var på tide at revurdere min plan om at blive ejendomsmægler. Han og resten af teamet troede virkelig på mig, og vi formede sammen planen om en karriere i forsikring.”
 
I dag, seks år senere, er Camilla udnævnt til account executive, og hun har et klart ønske til fremtiden: “Jeg håber, at jeg inden for en overskuelig årrække har arbejdet mig op til at blive partner,” forklarer hun. ”I dag er Ensure så stor en del af mig og min identitet, at jeg hjemme i Esbjerg kalder dem for min københavnerfamilie.”
 
”Næste store milepæl bliver at fuldføre forsikringsmægleruddannelsen, og sideløbende skal jeg bare fordybe mig endnu mere i mine kunder og mine specialområder. Jeg føler mig mødt i alle mine ambitioner, og jeg er meget taknemmelig for, hvordan Ensure har investeret i mig og bekræftet mig i, at ingen drømme er for store.”

Fra venstre: Birger Nygaard, Camilla Lykke Christensen og Jacob Ellenhard – Ensure Forsikring Øst

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464