Gitte Ankersen fylder 50 år og har 30-års jubilæum i branchen

Vellidt leder, brancheekspert og ambassadør for empowerment

Vi fejrer en af de helt store personligheder i Ensure i disse dage. Gitte Ankersen, Head of Operations hos Ensure Pension siden 2015, kan fejre 30-års jubilæum i branchen og samtidig sin 50-års fødselsdag. 

Gitte har over årene oparbejdet en solid faglig platform. Som forsikringselev inden for livsforsikring og derfra over administration, rådgivning og salg i kendte firmaer som Winterthur, Tryg, Tryg-Baltica, Codan Pension, Willis, PFA og SEB. Det har været med fokus, passion og høj loyalitet, at Gitte i dag har oparbejdet en velforankret lederposition som Head of Operations hos Ensure Pension.

Empowerment og sund kultur bidrager til daglig vækst

Hos kollegaer og medarbejdere er Gitte en værdsat leder. Alle bliver mødt med godt humør og Gittes fokus på sund og inkluderende kultur. Der skal være harmoni og trivsel i hverdagen, og Gitte arbejder målrettet på, at alle skal føle sig værdsat. Faglig og personlig udvikling hos medarbejderne er afsættet for den arbejdskultur, Gitte kalder empowerment, og den bidrager hver dag til Ensures uafbrudte vækstkurve.   

Der lades op på Roskilde og Heartland

Når Gitte holder fri, lades der op med musik, kunst, rejser og festivaler. Det er uundgåeligt, at der hver sommer triller glade festivalfotos ind hos medarbejderne hos Ensure: ”Bare lige en hilsen herfra Heartland,” står der i Gittes sms’er. Alle de gode stunder med musik og god mad deles med manden og et par, nu voksne, børn, som stadig gerne krydser veje med forældrene på Roskildes tætpakkede festivalarealer.

Mens Gitte Ankersen fejrer sin runde fødselsdag og 30-års jubilæum i branchen, fortsætter hun med at have en positiv indflydelse på sit team og hele Ensures organisation. Hendes dedikation til personlig vækst, individualitet og ledelse samt en vigtig balance mellem arbejde og privatliv er et strålende eksempel for andre ledere i branchen.

Gittes to store mærkedage fejres ved en lille sammenkomst med kollegaerne i Kongens Lyngby.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464