Mød Tine Hindsgaul

Vores dygtige Insurance Manager, Tine Hindsgaul, er formidler mellem forsikringsselskaberne og Ensures mæglere. Hun står for vores facilitetsafdeling og har bl.a. speciale i forsikringer til bygninger, biler, entreprise og arbejdsskade. Tine hjælper vores kunder med at få de bedste forsikringer til den rette pris.

Læs med og lær Tine bedre at kende:

1) Hvad er det bedste ved dit arbejde?

“Det bedste er, at jeg selv kan planlægge meget af min dag og mine opgaver, hvor jeg har mange berøringsflader i løbet af en arbejdsdag. Det kollegiale betyder også meget – vi har travlt, men har altid tid til hinanden, og så kan jeg lære rigtig meget af mine kollegaer.”

2) Hvad er en god dag for dig?

“Når jeg har fået noget fra hånden, eller vi har fået en god aftale igennem, så er det fedt. Men en god dag er også, når der har været plads til et godt grin med kollegaerne – og det tager vi ofte tid til.”

3) Hvorfor valgte du Ensure?

“Jeg har været inden for rejseforsikring i mange år og ville prøve noget nyt. Jeg har altid været fascineret af mæglerbranchen, da der virkede til at være ”gang i den”, og det er ikke så lukket som at sidde i ét selskab. Ensure er i stor udvikling, og derfor ville jeg få mulighed for at sætte præg på mine arbejdsopgaver.”

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464