Nyt samarbejde med Odense Boldklub

Det glæder os at meddele, at Ensure har indgået en samarbejdsaftale med Odense Boldklub v/ Partner Brian Donsager.

Brian Donsager er en kendt skikkelse i Odense Boldklub – både i deres netværk og nede i Ådalen, da han selv har spillet sine ungdomsår i klubben. Brian har også haft funktion i det nuværende OB Akademi, som han stadig følger.

Brian Donsager fortæller:

”Samarbejdet mellem Ensure Pension og Odense Boldklub betyder meget for mig og Ensure. Vi ønsker at støtte et af de bedste netværk på Fyn og det arbejde, hele organisationen hos OS&E laver.

Hos Ensure tænker vi ud fra kundens perspektiv, vi er i øjenhøjde med kunderne, og som mæglere repræsenterer vi alene kunderne og deres interesser – dermed er vi helt uvildige. Vi ønsker at udbrede kendskabet til Ensure Pension i Odense Boldklubs netværk, i selve Odense by og på resten af Fyn.

Sidst men ikke mindst ønsker vi at minde kunderne om, at forsikring- og pensionsløsninger skal holde på den lange bane. Sammen for Klubben. For byen. For altid.”

Vil du vide mere om, hvordan vi i Ensure kan hjælpe dig og din virksomhed vedrørende pension, så tag fat i Brian Donsager på bdo@ensure.dk eller +45 2112 4405.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464