Nyt samarbejde med Odense Bulldogs


Ensure består af en række medarbejdere med stor interesse for sport og lokalsamfund. Derfor har vi efterhånden også en lang række lokale samarbejdspartnere i hele landet, som ugentligt nyder godt af vores opbakning – både på det sportslige, men også på det vigtige erhvervsnetværk.

Vi har allerede flere samarbejder på Fyn og i december sidste år, indgik vi en glædelig aftale med Odense Boldklub. Nu er vi så bogstavelig talt trådt ud på isen, nemlig med Ishockeyklubben Odense Bulldogs. Det skaber stor glæde i begge lejre.

Ensure-partner på Fyn, Brian Donsager, står bag samarbejdet og fortæller: 

”Samarbejdet mellem Ensure Pension og Odense Bulldogs betyder meget for mig og Ensure. Personligt holder jeg rigtig meget af hjemmekampene med fuldt hus og den gode stemning, så det glæder jeg mig til. Samtidig ønsker vi at støtte et af de bedste erhvervsnetværk på Fyn og det arbejde, hele Bulldogs-organisationen laver.

Hos Ensure tænker vi ud fra kundens perspektiv, vi er i øjenhøjde med kunderne, og som mæglere repræsenterer vi alene kunderne og deres interesser – dermed er vi helt uvildige. Vi ønsker med sponsoratet at udbrede kendskabet til Ensure Pension i Odense Bulldogs’ netværk, i selve Odense by og på resten af Fyn. Sidst men ikke mindst ønsker vi at minde kunderne om, at forsikrings- og pensionsløsninger skal holde på den lange bane.

Endnu en årsag til samarbejdet er, at vi kan spejle os i Odense Bulldogs værdier – nemlig at de for netværket har fokus på at give os som samarbejdspartnere value for money, ved blandt andet at tilbyde en bred vifte af individuelle tilpassede muligheder. Det er faktisk det samme vi gør hos Ensure overfor vores kunder  – Tilføjer Brian Donsager.

Salgschef i Odense Bulldogs, Mads Juncher, glæder sig ligeledes over det nye samarbejde: “Vi har haft mange gode snakke med Brian Donsager om det forestående samarbejde, og Brian er dybt engageret i samarbejdet. Vi glæder os derfor til at kunne byde Brian og resten af Ensure velkommen i netværket, vise hvad vi kan og sammen udvikle et værdiskabende samarbejde.”

Ensure ser frem til den spændende sæsonopstart for Odense Bulldogs som allerede er skudt i gang, og vi glæder os til at bidrage positivt til det lokale erhverv.

Vil du læse mere om Ensures kundeløfter?

Eller vil du vide mere om, hvordan vi i Ensure kan hjælpe dig og din virksomhed vedrørende pension, så tag fat i Brian Donsager på bdo@ensure.dk eller +45 2112 4405.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464