Hvilke råd ville du gerne have givet dit 25 år yngre jeg?

Hør hvad Eva Madsen, CEO i Ensure International Insurance Brokers i Aarhus, delte i Time Travel-panelet på WBNs 68’ende konference i Atlanta, GA.

Refleksion og indsigt er sjældent noget, vi kan læse os til. Det kommer med erfaring og et levet liv.

På WBNs 68’ende konference i Atlanta i sidste uge var Eva Madsen, CEO i Ensure International Insurance Brokers i Aarhus, paneldeltager om emnet: “If Only We Knew Then What We Know Now,” oversat til noget i retning af ”Hvis vi dengang vidste, hvad vi ved i dag.”

I panelet var WBN-medlemmer og ledere fra flere verdenshjørner repræsenteret for at dele deres refleksioner over, hvor ens arbejdslivets udfordringer kan føles på trods af vores forskellige faglige og geografiske ophav.

Læs med her når Eva Madsen viderebringer de gode råd, som hun gerne ville have givet sit eget 25 år yngre jeg.

Brug pyt-knappen

“Da jeg var yngre, kørte jeg med en ret høj gearing og kunne godt se verden igennem et lidt kantet perspektiv. I dag prøver jeg at se tingene mere roligt og på langt mere pragmatisk vis. Jeg har lært, at mængden af udfordringer er nogenlunde konstant, derfor er det en god erfaring at have med mig, at de fleste problemer faktisk løser sig. Selvfølgelig er der udfordringer, der ikke falder ud, som man havde arbejdet eller håbet på, men her skal vi have fat i pyt-knappen. Ikke som en slags laissez-fair-værktøj men som en mental styrke og tro på, at det hele nok skal gå godt.”

Sæt tingene i perspektiv

“For år tilbage blev jeg, som mange andre desværre bliver, ramt af brystkræft. Det var i sagens natur ikke noget ønske-scenarie. Men dét, jeg blandt andet tog med mig, var, at stort set alle udfordringer, jeg har stødt på siden, ikke fylder meget, når jeg sætter dem op ved siden af kræft-forløbet. Det kunne jeg selvfølgelig ikke vide for 25 år siden. Men vi kan nok alle have stor gavn af at sætte de mindre problemer i forhold til nogen, der er lidt større.”

Ensomheden i lederjobbet

“Det er koldt på toppen, siger mange. For mig har der mere været en opdagelse af, hvor ensomme mange ledere indimellem kan føle sig. Men det er jo netop en del af DNA’et i lederskabet – at man går foran flokken. Og gennem mangeårigt netværk har jeg også erfaret, at ensomheden kan bruges konstruktivt – som en styrkemarkør. Hos Ensure er vi en hel gruppe af ledere og partnere, som har mulighed for at stå skulder ved skulder og bære forskellige dele af ansvaret sammen – det giver også styrke.”

Vær venlig overfor dig selv

“Det kan virke til, at mange unge i dag er uhyggeligt fokuseret på, hvordan de selv fremstår i andres øjne. De sociale medier står klar hele døgnet til at bedømme og like os, og derfor har vi travlt med at fremstå pletfri og attraktive. Jeg underkender ikke vigtigheden af at blive anerkendt. Men med den erfaring jeg har i dag, ved jeg, at dét, der virkelig betyder noget, er den følelse, man har givet andre på sin vej. Det er et blivende aftryk, vi sætter hos andre mennesker.

Derfor skal vi starte med at være venlige og omsorgsfulde over for os selv, for så er det også dét, vi giver videre til andre. Og så kan vi springe mange halsbrækkende øvelser over, hvor vi prøver at være noget, som vi måske alligevel ikke helt kan stå inde for i det lange løb.”

Den største WBN-konference i deres 24-årige historie

Eva Madsen var i Atlanta med det danske Ensure-team Lasse Siggaard, Emil Østergaard Andersen, Pernille Bak Isager og Rikke Kroer Johansen.

I selve Time Travel-panelet på WBNs konference i Atlanta sad Prudent-Gurpal Singh Dhingra – Indien, Damien Honan – Australien, Elisabeth Vogt – Mexico, Walid Nehme – UAE og Eva Madsen fra Danmark. Moderator var Brian Hetherington – US og Chairman for WBN.

Under den fire dage lange konference med 480 deltagere fra 75 forskellige lande, blev der delt viden og indsigter om en lang række emner, herunder Internationale finansdynamikker, Chat GPT, blockchain, ESG & DEI – megatrends i forsikring og pension.

Atlanta-eventet var den hidtil største WBN-konference i deres 24-årige historie som fagligt og professionelt netværk for forsikrings- og pensionsmæglere fra hele verden.

Se billeder fra Atlanta

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464