Mød Pia Dethlefsen

Client Manager i Ensure Skade Pia Dethlefsen sidder til daglig i Sønder Vilstrup. Hun hjælper primært vores landbrugskunder såvel som erhvervskunder med skadesanmeldelser, udbudsmateriale og rådgivning over telefon og mail.

Vi har stillet Pia tre spørgsmål for at blive klogere på vores kollega:

1) Hvordan startede din karriere?

”Jeg startede i TopDanmarks landbrugsafdeling, hvor jeg arbejdede i 24 år. Jobbet gav mig stor erfaring med landbrugets forsikringsrisici. Gennem et møde med partner i Ensure, Nikolaj Schmidt i 2018 blev jeg interesseret i at arbejde på kundens side af bordet. Således startede jeg som forsikringsmæglerassistent hos Ensure 1/1-2019 – og i foråret 2020 fik jeg titlen Client Manager.”

2) Hvad kan du godt lide ved dit job?

”Jeg kan godt lide det selvstændige ved jobbet. Jeg arbejder for Nikolaj, og hans kunder er mine kunder. Jeg er med ude på kundebesøg, hvilket er nyt for mig. Der er variation i mine opgaver og tid til fordybelse. Det er spændende, at jeg kan hjælpe vores kunder til de rette forsikringsløsninger på hele markedet.”

3) Hvordan skaber du værdi?

”I landbrugsbranchen er det ofte mange småændringer, og derfor er kunderne glade for at kunne ringe direkte til en mægler og få hjælp. Det er en branche, hvor de hellere vil snakke end at skrive – og derfor er vi altid tilgængelige.”

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464