Vores afdelinger i Jylland får ny adresse

Med oprindeligt udgangspunkt i Aarhus, og nu med kontorer i Kongens Lyngby og Odense, betjener Ensure kunder over hele Danmark. Vi har haft vokseværk de senere år, og der er nu behov for mere plads og nye rammer omkring virksomheden.

Skade Vest flytter derfor til nye og større lokaler på Rymarken 2 st. th, 8210 Aarhus V. Domicilejendommen, der har facade direkte ud mod Ringvejen, er yderst markant i udtrykket med en speciel arkitektur tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma, Schmidt Hammer Lassen Architects i Aarhus.

Med de flotte lyse lokaler, de optimale tilkørselsforhold ved Ringvejen og en placering med blot to minutter til nærmeste motorvejsafkørsel er vi sikre på, at vi her har fundet de optimale forhold for såvel vores ansatte som for Ensures fortsatte vækst. Vores kollegaer i Jylland fra Ensure Pension vil fortsat være at finde sammen med os på den nye adresse.

Udover Ensure huser lejemålet fem andre lejere, som vi glæder os til at møde:

Vi har fælles kantine, stort mødelokale og udgang til overdækket terrasse på 4. sal og fri/gratis parkering uden begrænsning.

Vi flytter fra vores nuværende lejemål torsdag den 4. juni 2020, og vi glæder os til møde kunder og forretningsforbindelser i vores nye lokaler.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464