Ensure indleder ny vækstplan i Vestdanmark efter ændring i organisationen

Ensures nuværende forsikringsaktiviteter i Aarhus, ved partnerne Eva Madsen og Mogens Rohde, har solgt deres forretning til North. Ensure International Insurance Brokers og Ensure International Pension Brokers nuværende ejere ønsker fortsat, under det nuværende ejerskab, at videreudvikle den største danskejede, ejerledede mæglervirksomhed inden for forsikring, pension og sundhed. En oprustning i Vestdanmark er allerede i gang.

Som største danskejede, ejerledede og partnerdrevne mæglervirksomhed inden for pension og forsikring, er Ensure vokset markant i de seneste år. En stor del af denne succes kan tilskrives forretningens fundament – at levere uvildig ekspertviden og personlig rådgivning til kunderne. Ensure har samtidigt en flad organisation, hvor medarbejdere, partnere og ledelse arbejder tæt sammen om kundefokus og konstant udvikling af services.

Partnerne Eva Madsen og Mogens Rohde har ønsket at sælge deres aktiviteter vest for Storebælt, drevet i regi af Ensure, til North. Den primære forretning i Ensure har ønsket at fastholde den grundlæggende ejermodel, som gør det muligt, at dygtige medarbejdere kan blive partnere.

Vi mener, at en stor del af årsagen til vores markedsledende position som forsikrings- og pensionsmægler er vores ejerstruktur, hvor Ensure drives og udvikles af vores partnere sammen med vores ansatte. Den model ønsker vi at styrke i fremtiden med tilgangen af nye seniorpartnere, partnere og medarbejdere i hele Danmark, og derfor forbliver Ensure det ambitiøse landsdækkende selskab, som vores kunder, samarbejdspartnere og ansatte kender i dag”, siger Lasse Siggaard, CEO og Managing Partner for Ensures pensionsforretning.

Ensure – hele Danmarks rådgiver
Ensure har i dag samarbejdsaftaler med alle relevante forsikrings- og pensionsselskaber i Danmark, hvilket sikrer en specialiseret og professionel interaktion med kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Samtidig ønsker Ensure at fortsætte vækstrejsen, som siden 2015, i gennemsnit, har været mere end 25 % årligt. Man forventer at runde en omsætning på 200 mio. kr. i 2026, og at væksten i årene derefter vil fortsætte. Dagens udmelding giver ikke årsag til justering af disse ambitiøse mål.

Ensure er som selskab gearet til at tage stigende antal markedsandele inden for uvildig rådgivning om både forsikring, pension og sundhed i hele Danmark. Der er derfor ingen tvivl om, at vi ser store muligheder i fortsat at udvide vores forretning markant og med kontorer og ansatte både øst og vest for Storebælt. Vi ruller de konkrete planer for udbygningen af vores team ud i de kommende måneder, så ambitionen om at udbygge vores markedsposition står fast”, siger Jacob Ellenhard, CEO og Managing Partner for Ensures forsikringsforretning.

Ensure har i dag informeret alle ansatte og samarbejdspartnere. Senest 1. december 2023 vil aktiviteterne på det nuværende kontor i Aarhus ikke længere benytte eller drives under navnet Ensure.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464