Vi er garant for den optimale forsikringsløsning

Det er vitalt for jeres virksomhed, at den er forsikret korrekt, uanset om I er produktions-, handels- eller servicevirksomhed.

Som uvildig forsikringsmægler hjælper vi jer – gennem en ordentlig og ansvarsfuld forsikringsrådgivning – til en optimal forsikringsløsning, der matcher virksomhedens individuelle behov. Som kunde i Ensure har I et fast kundeteam, der kender jeres virksomhed og altid er til at få fat i.

Med Ensure får jeres virksomhed:

  • Individuelle og specialdesignede forsikringsløsninger
  • Risikostyring
  • Sikring af produktionsapparat og af medarbejdere
  • Rådgivning om fastsættelse af driftstabsinteresser og -perioder
  • Vurdering af ansvarseksponering og kontraktmæssige forhold
  • Transportforsikring med skræddersyede dækninger
  • Udarbejdelse af dokumentation til bestyrelse og direktion
  • Rådgivning i skadesager
  • Afholdelse af udbud

360 graders analyse

Enhver virksomhed er unik, og i Ensure lægger vi vægt på, at enhver virksomhed får en individuelt tilpasset forsikringsløsning. Via en 360 graders analyse afdækker vi virksomhedens risici hele vejen rundt.

Strategi, risiko- og ansvarseksponering

Hos Ensure har vi fingeren på pulsen, og vi følger udviklingen i markedet og eventuelle ændringer i lovgivningen, som kan have betydning for din risikoeksponering.

Vi starter derfor altid vores samarbejde med at finde ud af, hvilken risikoeksponering I har.

I fællesskab udarbejder vi en forsikringspolitik, der giver det fulde overblik over til- og fravalg samt specielle dækninger. Vi bistår med dette arbejde og sørger altid for proaktivt at holde den ajour.

Vi sikrer, at dine salgs- og leveringsbetingelser er synkroniseret med dine forsikringsdækninger.

Med en gennemgribende risiko- og behovsanalyse går vi i markedet som jeres uvildige rådgiver og forhandler de bedst mulige forsikringsløsninger hjem til jer.

Vi frigiver ressourcer til jeres virksomhed

Vi er specialister inden for forsikringsløsninger til erhvervslivet. Vi laver ikke andet, og netop derfor kan du trygt overlade dette område til os. Således frigives ressourcer i virksomheden, så I kan bruge tiden på at fokusere på jeres kerneforretning.

Vi dækker også jeres aktiviteter i udlandet

Ensure er en del af det verdensomspændende WBN – Worldwide Broker Network, med repræsentation af kompetente samarbejdspartnere overalt i verden. Derfor kan vi tilbyde dig og din virksomhed den bedste rådgivning og sikre jer en kompatibel løsning i mere end 100 lande.

Når kunden får ordet

Vi har brugt Ensure som vores forsikringsmægler igennem en hel del år. Vi føler, vi bliver ”klædt på” til at tage de rigtige valg af forsikringer.

Vi gennemgår hvert år vores arrangement, og her kommer forsikringsmægler Claus Pedersen altid med gode spørgsmål, som gør, at vi får en rigtig god dialog, om vi er fuldt forsikret. Har vi spørgsmål eller opstår der en skade, så har vi altid modtaget et svar samme dag – tit få timer efter vores forespørgsel.

Margit Suhr Pedersen, Økonomichef i Sæbefabrikken A/S


Kontakt vores specialister

Sjælland

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464