For dig som medarbejder, der har en pensionsordning via din ansættelse

Vi er pensionsmægler for din arbejdsgiver. Det er vores opgave at sikre, at din valgte pensionsordning med forsikringsdækninger er tilpasset markedet og optimeret på vilkår og pris. Du betaler til ordningen sammen med din arbejdsgiver.

Du kan søge rådgivning hos os

Samarbejdsaftalen mellem din arbejdsgiver og Ensure Pensionsmæglere hjælper med at opnå de allerbedste vilkår for dig som medarbejder – vilkår, som kan skabe økonomisk tryghed for dig og dine pårørende.

Med din pensionsordning via din ansættelse opnår du økonomisk tryghed i tilfælde af sygdom, tab af erhvervsevne, død m.m., og du får overblik over værdierne af pensionsordningen, til når du udtræder af arbejdsmarkedet.

En pensionsordning giver ro i maven og er relevant hele livet – både nu og i fremtiden.

Book et møde
med din rådgiver

Hvis du har spørgsmål til din pensions- eller sundhedsordning, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med dine specifikke spørgsmål vedrørende netop din situation.

Personlig rådgivning og tilpasning

Vi sikrer, at rammerne for pensionsordningen er på plads og stiller personlig rådgivning til rådighed, så du kan få tilpasset pensionsordningen efter dine behov.

Vores rådgivere er kompetente, tillidsfulde og kan skabe overblik over forsikring, opsparing og investering, der tager højde for din egen situation.

Du modtager rådgivning og sparring på alle emner, der relaterer sig til din nuværende arbejdsplads, men også tidligere pensionsordninger og private opsparinger.

Hvis du har spørgsmål til din pensions- eller sundhedsordning, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med dine specifikke spørgsmål vedrørende netop din situation.

Hvad kan du bruge dine rådgivere hos Ensure Pension til?

Individuelle tilpasninger

Du kan altid lave løbende individuelle tilpasninger til din forsikrings- og pensionsordning. Tag derfor fat i din rådgiver, hvis du har brug for hjælp til at få et pensionstjek, eller hvis du ønsker at lave ekstra indbetalinger og indskud. Kontakt Ensure Pensionsmæglere

Målrettede forsikringer

Hvis din livssituation ændrer sig, skal dine forsikringsdækninger ligeså. Kontakt derfor din rådgiver, når der sker ændringer i dit liv, fx hvis du bliver gift, skilt, får børn eller køber bolig. Kontakt Ensure Pensionmæglere

Seniorrådgivning

Med seniorrådgivning får du overblik over den økonomiske situation i husstanden på det tidspunkt, lønnen ophører. Sammen planlægger vi dine værdier, til når du overvejer at gå på pension. Med en økonomisk analyse sikrer vi, at der er penge til at leve alle drømmene ud. Kontakt vores seniorrådgiver Mimi Lund

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Ensure Pension
Tlf. +45 5195 5000

Ensure Forsikring
Sjælland: Tlf. +45 9290 9090
Jylland: Tlf. +45 7022 4464
Fyn: Tlf. +45 7022 4464